Cuaca yang panas terik dan berjerebu ini akan menjadikan masalah kulit kusam, berjerawat dan mata pun akan menjadi sembap dan lebih kritikal. Jadi harini Nadia kongsikan tips bagaimana untuk selesaikan masalah kulit wajah anda dengan kaedah pastinya anda wajib cuba !
.
MERENDAMKAN TUALA BERSIH DI DALAM SUSU YANG SEJUK
kulit kemerahan akibat sensitive dengan cuaca dan persekitaran sekeliling boleh diredakan dengan tuala yang diremdamkan dengan susu yang sejuk. Kemudian letakkan pada wajah. Selain itu ada boleh menggunakan Serum Enstuouch bagi melembapkan kulit dan menjadikan kulit ‘calming’ ‘soothing dan anti redness.
.
MINUM AIR MINERAL DENGAN BANYAK
Untuk memastikan kulit badan sentiasa lembab dan segar pastikan sentiasa minum air mineral. Kulit perlukan kelembapan yang berganda lagi lagi dengan cuaca yang kering sekarang ini.
.
AMALKAN KETIKA DUDUK TUNDUKKAN KEPALA ANDA PADA PARAS LUTUT SELAMA SATU MINIT
Apabila kepala berada lebih rendah daripada jantung, graviti akan menarik dan melancarkan pengaliran darah pada wajah anda. Dengan itu, kulit akan menjadi lebih segar dan tampak kemerahan semula jadi.
.
SKINCARE SIRIM ENSUTOUCH
1 set SKINCARE SIRIM ini iaitu Serum , Cleanser, dan Sleeping mask akan merawat kulit wajah yang serius seperti jeragat, jeragat, kulit kusam dan kulit kering. Masalah masalah kulit wajah ini dapat dirawat dengan produk kajian oleh saintis berpengalaman . Bukan itu sahaja, formula yang baru iaitu Enzim Bromelin ini memang lebih hebat berbanding Vitamin C dan E.
.
Dapatk produk kajian Ensutouch yang dikaji dengan teknologi hijau yang pastinya tanpa penglupasan. Harga pastinya berbaloi dengan keberkesanan yang anda dapat. Cuba cepat masalah wajah anda juga akan cepat selesai.

Rasai sendiri kehebatan Ensutouch yang sangat hebat !

Sila klik butang whatsapp di bawah ye..