Set Ensutouch juga sangat senang untuk dipakai. Bangun pagi boleh Cuci muka menggunakan Cleanser Ensutouch seterusnya boleh sapukan SERUM pada seluruh muka dan pada belah malam hanya sapukan SLEPPING Mask sehingga kepagi.

Intensive Essence Ensutouch adalah baby baru ensutouch iaitu memberi kesegaran dan melembapkan kulit wajah. Kesegaran pada kulit wajah akan menjadikan wajah berseri dan paling penting Essence Ensutouch mempercepatkan proses permbaharuan kulit wajah

Serum Ensutouch ialah pelembap terbaik antara yang terbaik. Ini kerana Serum Ensutouch memnpunyai molekul halus iaitu Enzim Bromelin yang melembap dan merawat lebih cepat. Malah SERUM Ensutouch juga dapat menghasilkan collagen dalam kulit muka kita. Berupaya memudarkan Jeragat dan kelompok hitam dengan penggunaan berterusan

Manakala Sleeping Mask Ensutouch bukan sebarang mask ia perlu dibiarkan sehingga pagi bagi menunjukkan proses merawat kulit wajah. Sleeping mask juga mempercepatkan proses peremajaan. Sleeping mask Ensutouch akan merawat kulit ketika tidur dan buatkan kulit lebih berseri.

Produk Ensutouch ini yang paling mudah dengan dengan kesan 5x ganda lebih hebat berbanding produk lain yang ada dipasaran Malaysia. Malah Ensutouch ialah produk kajian yang penuh data.


Dapatkan segera untuk menilai sendiri kehebatan Ensutouch by Sirim Berhad ini.Sila klik butang whatsapp di bawah ye..