EnsuTouch ialah Skincare dari Ensulife Science yang telah bekerjasama dengan SIRIM untuk mencipta skincare yang bertaraf antarabangsa !
.
Ensutouch telah diformulasi ENZIM BROMELAIN Nenas iaitu bahan terbaru dan pertama di Malaysia. Ia mampu merawat kulit muka dengan lebih cepat, dan memberikan kelembapan yang terbaik untuk kulit wajah.
.
Ensutouch menggunakan teknologi hijau dalam setiap kajian yang saintis SIRIM lakukan. Ujian demi ujian hanya dengan 3D CELL iaitu kulit manusia bagi memastikan ujian yang dilakukan itu berjaya. Ensutouch adalah produk Malaysia yang pertama diuji dengan kajian yang menyeluruh.
.
Rahsia untuk mengekalkan kulit yang cantiK dan bersih ialah dengan memastikan kulit mendapat nutrisi yang lengkap. Sebagai contoh elemen seperti ENZIM BROMELAIN Nenas mampu membantu kulit wajah anda menghasilkan kolagen dan glutathione (elemen terpenting untuk kulit yang bersih dan cantik) secara semulajadi, tanpa paksaan.
.
ENZIM BROMELAIN lebih power berbanding vitamin C dan E bagi meningkatkan perlindungan kulit anda. ENZIM BROMELAIN juga melindungi dari bahaya sinaran UV oleh cahaya matahari dan sekaligus membantu mencerahkan kulit. Ini sekaligus memberi perlindungan kepada sel kulit anda dari punca utama jeragat di samping mencerahkan bintik hitam jeragat.
.
Penggunaan Ensutouch setiap hari secara konsisten mampu menghilangkan jeragat anda dalam masa yang singkat dan pasti anda akan terkejut kerana hasilnya sama dan lebih baik daripada membuat rawatan laser yang menyakitkan dan sangat mahal! Ini adalah cara menghilangkan jeragat dengan mudah dan berkesan.

12 SAINTIS TERLIBAT DENGAN ENSUTOUCH

Ensutouch adalah Skincare yang terbaik yang dikeluarkan oleh Sirim Berhad. Ia dikaji dengan teliti dan mengambil masa selama 2 tahun. Kajian tersebut telah menelan hampir 1 juta Ringgit Malaysia dan kajian tersebut menggunakan teknologi hijau.

Hasil Kajian SIRIM selama 2 tahun oleh 12 orang Professor yang telah mengkaji Enzim Nenas adalah jawapan untuk semua masalah yang dihadapi oleh Wanita. 100% kajian menggunakan teknologi Hijau yang tak terbanding dengan semua produk skincare tempatan. Paling penting ia dikaji pada setiap jam untuk memastikan kualitinya terjamin.

Kajian EnsuTouch ini diketuai oleh Dr Nurul Izza Nordin bersama 12 orang saintis Sirim Berhad . 3 orang daripada mereka merupakan senior researcher manakala 8 daripada mereka adalah PHD Holder. Ensutouch telah melalui ujian klinikal ke atas 100 individu untuk memastikan Bromex Bioactive dapat memberikan kesan yang terbaik. Ensutouch (bromex bioactive) telah dipatentkan oleh Sirim Berhad.

Jadi seperti yang anda ketahui, Ensutouch adalah produk kajian yang dikaji sebelum dipasarkan. Ujian demi ujian dilakukan bagi memastikan kualiti Ensutouch terjamin dan mampu merawat kulit muka yang bermasalah dengan bahan semulajadi yang dijamin berkesan.

Untuk Info Lanjut..Sila berhubung dengan Specialist Ensutouch

Sila klik butang whatsapp di bawah ye..