Masam Manis Nanas Mampu Membuatkan Jeragat Hilang.

Kalau sebut NANAS je mesti terus teringat kesedapannya yang masam manis kan? Tapi ramai yang masih tak tahu khasiat nanas ni untuk kecantikan kulit wajah wanita Sekumpulan saintis berpengalaman dari SIRIM BERHAD yang diketuai oleh Dr Nurul Izza Nordin telah...

SET LENGKAP ENSUTOUCH

Set Ensutouch juga sangat senang untuk dipakai. Bangun pagi boleh Cuci muka menggunakan Cleanser Ensutouch seterusnya boleh sapukan SERUM pada seluruh muka dan pada belah malam hanya sapukan SLEPPING Mask sehingga kepagi. Intensive Essence Ensutouch adalah baby baru...

5 KENAPA ENSUTOUCH BOLEH MERAWAT JERAGAT ?

Jeragat ialah sejenis penyakit kulit yang tidak berbahaya. Namun tidak dapat dinafikan bahawa setiap orang pasti akan mengalami masalah jeragat tanpa mengira peringkat usia. Terdapat lebih 3000 masalah kulit yang dapat dikesan oleh pakar dermatologi dan semuanya boleh...

JENIS JENIS JERAGAT !

Jeragat sering terjadi mengikut corak seperti berikut : . 63% akan kelihatan sekitar hidung dan dagu 21% akan terjadi di sekitar pipi dan hidung 16% biasanya akan kelihatan sekitar dibawah rahang . Jeragat sering terjadi kepada individu yang mudah terdedah kepada...

JERAGAT OHH JERAGAT SUSAHNYA NAK HILANG !

Pening kan kita nak fikir macam mana nak hilangkan jeragat. Macam macam cara kita dah cuba tetap tak berkesan. Haa, kalini sayaNadia nak share tentang produk terbaik dengan formula terhebat dari Saintis SIRIM BERHAD. Ia telah dikaji hampir 2 tahun dan telah menelan...